www.jufjanneke.nl

Category Archives: Muziek

0
GD Star Rating
loading...

Zinglish; zingen en engels

Janneke 14 augustus 2019

Het onderwijs bestaat uit ongelofelijk veel leuke, leerzame, creatieve en vrolijke activiteiten! Ik zie veel voorbijkomen op het internet en bij collega’s. Uit mijn dagelijkse onderwijspraktijk weet ik dat het ondoenlijk is om alles in je eigen groep door te voeren, ook al is het nog zo zinvol en leuk. Daarom word ik blij van… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Swingen als een kangoeroe

Janneke 21 april 2017

Kijk, van zo’n titel word ik meteen blij! Swingen als een kangoeroe, zonder het boek open gehad te hebben, heb ik dan meteen een beeld van vrolijke liedjes met beweging. En je wordt niet teleurgesteld! In het boek staan 26 liedjes over allerlei verschillende onderwerpen. Geschreven door Jeroen Schipper. Het boek bevat liedjes over dieren, Jan… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Zingen en muziek maken is doen!

Janneke 3 februari 2015

Laat je school zingen! Deze mooie woorden hoorde ik afgelopen vrijdag op de NOT, de Nationale Onderwijs Tentoonstelling. Ik werd er wel nieuwsgierig van. Hoe zouden ze dat gaan aanpakken? Daarom heb ik een actieve muziekles gevolgd op het podium van de NOT. Ik weet niet hoe het bij jullie is maar in mijn klas… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!