www.jufjanneke.nl


Category Archives: Muziek

0
GD Star Rating
loading...

Taalenderwijs; spelen met muziek en taal

Janneke 3 januari 2022

Een boek voor kinderen die willen spelen en zingen, bouwen met blokken, dansen en springen! Dat klinkt als muziek in mijn oren! Het muzikale prentenboek; Taalenderwijs is van Annelijn van Asseldonk. Het is een boek met tien liedjes. Annelijn schrijft: Knutselen met de klanken van muziek en taal om zo een leuke, muzikale en leerrijke ervaring voor… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Zinglish; zingen en engels

Janneke 14 augustus 2019

Het onderwijs bestaat uit ongelofelijk veel leuke, leerzame, creatieve en vrolijke activiteiten! Ik zie veel voorbijkomen op het internet en bij collega’s. Uit mijn dagelijkse onderwijspraktijk weet ik dat het ondoenlijk is om alles in je eigen groep door te voeren, ook al is het nog zo zinvol en leuk. Daarom word ik blij van… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Swingen als een kangoeroe

Janneke 21 april 2017

Kijk, van zo’n titel word ik meteen blij! Swingen als een kangoeroe, zonder het boek open gehad te hebben, heb ik dan meteen een beeld van vrolijke liedjes met beweging. En je wordt niet teleurgesteld! In het boek staan 26 liedjes over allerlei verschillende onderwerpen. Geschreven door Jeroen Schipper. Het boek bevat liedjes over dieren, Jan… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!