www.jufjanneke.nl


0
GD Star Rating
loading...

Mindfulness? Jij? Yes!

Janneke 7 augustus 2019

Vakantie! Heerlijk….rust aan je hoofd en aan jezelf toekomen! Dat heb je echt nodig. Dat geldt ook voor kinderen. In de waan van de dag gebeurt er van alles, moeten ze van alles en zien ze van alles. Dat moet allemaal verwerkt worden. Zelfs kinderen hebben weinig rustmomenten.

Wat heerlijk dat er mensen zijn die deze momenten ook voor kinderen serieus nemen! Irma Smegen en Jolanda Kranenburg hebben samen een prentenboekje gemaakt voor kinderen waarin ze uitleggen hoe je toch deze momenten kunt pakken!

In het boekje speelt een haasje de hoofdrol maar de tekst is echt naar het kind toe geschreven! Dat maakt het heel persoonlijk. Ondanks alle drukte en input, is het belangrijk om even alleen te letten op je eigen ademhaling, dat kan overal en dat kan altijd…

Ik ga dit boekje in de klas zeker voorlezen en daarbij meteen wat oefeningen doen uit het boek: Spelen in Stilte. Een boek waarover ik al eerder een review heb geschreven en ook regelmatig gebruik: Review spelen in Stilte

Hoe vaker je het doet, hoe meer je zult merken dat ze er om gaan vragen. Dat wijst er op dat kinderen, maar ook volwassenen, echt hun rustmomenten nodig hebben.

Wil je het boekje ook gebruiken? Klik op de foto en dan wordt je door gelinkt naar het verkoopadres:

GD Star Rating
loading...

Mindfulness? Jij? Yes!, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!