www.jufjanneke.nl


School

Al heel wat jaren werk ik op de Anne Frankschool.

 

Een leuke school in Groningen. Er gebeurt van alles en de school is volop in ontwikkeling. Dit komt mede door een enthousiast team en heel veel leuke en bijzondere kinderen. De kinderen van de school zijn een bron van inspiratie om er elke dag weer wat leuks van te maken! In dit stukje wil ik iedereen mee laten delen in de wijze waarop we dat proberen te doen op de Anne Frankschool.

schooldocumenten; Deze documenten gebruiken we op school. Misschien hebben andere scholen er iets aan. Ouders kunnen hier nog eens de informatie nakijken.

zorgleerlingen; Op elke school zijn kinderen die zich ontwikkelen in een ander tempo of die problemen hebben om de leerstof op te nemen. Hier kun je een aantal documenten vinden om te gebruiken.

leerkrachten op school; Op deze pagina komt een verzameling documenten en ideeën over allerlei zaken die met leerkrachten te maken hebben: invalleerkrachten, coachen van leerkrachten, afscheid van leerkrachten, etc.

activiteiten in de school; Op school gebeuren ook andere activiteiten naast het lesgeven. Op deze pagina komen verschillende activiteiten te staan.

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!