www.jufjanneke.nl

Category Archives: Geen categorie

0
GD Star Rating
loading...

We duiken de onderwaterwereld in met groep 2 en 3

Janneke 25 september 2022

Wij duiken met groep 2 en 3 in de onderwaterwereld. Wat is daar veel te zien en te ontdekken! We gebruiken het boek: O, o, octopus als leidraad.  Ontwerpschema en groepsplan Hier kun je een ontwerpschema downloaden over: onderwaterwereld. Alle kernactiviteiten staan hier in genoemd met daarbij de activiteiten.  Ontwerpschema en doelenoverzicht groep 1-2-3 Doel… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Executieve functies verbeteren met de Breinhelden

Janneke 11 augustus 2021

Wat is een goede manier om executieve functies te versterken in de klas? Ik heb boeken gelezen over executieve functies en wat wel en niet helpt in de klas. Eenmaal weer aan het werk, was ik alle goede raadgevingen al weer kwijt. Als je kinderen in de klas hebt die dit lastig vinden, merk je vaak hoe… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Corona….in quarantaine

Janneke 14 juli 2021

Het kan zomaar gebeuren. Coronatest….positief. Tja, dan moet je in quarantaine. Heel vervelend en naar voor iedereen maar het is niet anders. Ik wil jullie graag helpen door deze bingokaarten aan te bieden. Op deze bingokaarten staan verschillende opdrachten. Je kunt een week lang elke dag van elke kleur een opdracht kiezen. Dan heb je… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!