www.jufjanneke.nl


Category Archives: Materialen

0
GD Star Rating
loading...

Levenscyclus van dieren

Janneke 27 november 2020

Er zijn nogal wat dieren die een ingrijpend proces meemaken tijdens de groei. Voor kinderen is dat bijzonder om te ontdekken. Natuurlijk is het geweldig om dat in het echt te zien maar dat is vaak niet mogelijk. Daarom ben ik blij dat ik eindelijk een adres gevonden heb waar je de levenscyclussen van allerlei… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

EcoBlocks een aanvulling voor je bouwhoek

Janneke 11 januari 2019

Bouwen is geweldig! Stapelen, construeren, ontdekken, rekenvaardigheden, communiceren met elkaar, taken verdelen. In mijn groep wordt veel en graag gebouwd met blokken. In de bouwhoek heb ik verder nog heel wat andere aanvullingen: rollen, doppen, kokers, plastic, kunstgras, Playmobil, boomstammen etc. Dit pas ik per thema aan. Dan weer wat eraf dan weer wat erbij…. Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Spelen met letters

Janneke 10 februari 2018

Kinderen in groep 3 leren lezen. Dat gaat meteen in een vlot tempo en er komen direct veel letters, woorden, zinnen, nieuwe vaardigheden en het schrijven van letters aan te pas. Om de overgang naar groep 3 wat makkelijker te maken, is het goed dat kinderen ook in groep 2 al kennismaken met letters. Natuurlijk hoeven ze nog… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!