www.jufjanneke.nl

Category Archives: Materialen

0
GD Star Rating
loading...

EcoBlocks een aanvulling voor je bouwhoek

Janneke 11 januari 2019

Bouwen is geweldig! Stapelen, construeren, ontdekken, rekenvaardigheden, communiceren met elkaar, taken verdelen. In mijn groep wordt veel en graag gebouwd met blokken. In de bouwhoek heb ik verder nog heel wat andere aanvullingen: rollen, doppen, kokers, plastic, kunstgras, Playmobil, boomstammen etc. Dit pas ik per thema aan. Dan weer wat eraf dan weer wat erbij…. Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Spelen met letters

Janneke 10 februari 2018

Kinderen in groep 3 leren lezen. Dat gaat meteen in een vlot tempo en er komen direct veel letters, woorden, zinnen, nieuwe vaardigheden en het schrijven van letters aan te pas. Om de overgang naar groep 3 wat makkelijker te maken, is het goed dat kinderen ook in groep 2 al kennismaken met letters. Natuurlijk hoeven ze nog… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Leeshulpjes van wegvanonderwijs

Janneke 21 februari 2017

Wegvanonderwijs is een site waar je ontzettend veel verschillende digibordlessen kunt vinden! Ik maak daar dan ook graag en veel gebruik van. Nu ik ook groep 3 heb, ontdekte ik de materialen die op deze site staan om te gebruiken bij het lezen! In mijn klas wordt er graag gebruik van gemaakt. De materialen zijn gebaseerd… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!