www.jufjanneke.nl

Category Archives: Actueel

0
GD Star Rating
loading...

Op rekenreis

Janneke 19 maart 2021

Woensdag 24 maart is de Grote Rekendag. Dit jaar is het thema; Op rekenreis. Door alle coronamaatregelen kunnen er, jammer genoeg, geen gezamenlijke activiteiten plaatsvinden. Maar een rekenreis nodigt uit om in de klas mee aan de slag te gaan. Heb je het boek al besteld? Dat kan door op deze afbeelding te klikken. Opening op… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Doel bij kleuters; zo leren jonge kinderen

Janneke 8 februari 2021

In de wereld van een jong kind draait het maar om een ding: ik. En die ik heeft heel wat ballen in de lucht te houden want er komt nogal wat op een kind af: vriendjes, leerkrachten, ouders, televisie, computer, telefoon, boeken. Kinderen krijgen in deze wereld ontzettend veel impulsen. Heel veel van die impulsen krijgen ze… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

We zorgen voor de vogels

Janneke 7 februari 2021

Vogels zie je altijd en overal wel ergens. Een onderwerp dat dicht bij kinderen ligt en je kunt het in alle seizoenen gebruiken. Ontwerpschema en groepsplan Hier kun je een ontwerpschema downloaden over: wij zorgen voor de vogels. Alle kernactiviteiten staan hier in genoemd met daarbij de activiteiten.   Ontwerpschema en plan van aanpak; wij zorgen voor vogels… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!