www.jufjanneke.nl

Category Archives: Actueel

0
GD Star Rating
loading...

Rekenen met knikkeruil

Janneke 1 oktober 2017

Tijdens de Kinderboekenweek is er geweldig leuk boek te koop! Dat boek is Knikkeruil. Ik ga dit boek inzetten bij het rekencircuit in groep 2 en 3. Het biedt volop mogelijkheden voor spel en leren! Op deze pagina ben ik begonnen met de eerste ideetjes. Er zullen heel regelmatig nieuwe updates komen en ook foto’s. Blijf deze… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Een bij gaat zoemmmmm van bloem tot bloem

Janneke 28 augustus 2017

Zoem en Zara de bij zijn in de methode Veilig Leren Lezen van groep 3 de hoofdrolspelers die de letters aan de kinderen van groep 3 aanleren. Om deze reden starten we in combinatiegroep 2/3 met het thema: bijen. Voor de zomervakantie hebben de kinderen van toen groep 2 al kennis gemaakt met Zoem en… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Een nieuwe agenda….

Janneke 30 april 2017

Het schooljaar vordert al aardig. Misschien is de formatie voor het komende jaar al rond en ga je beginnen met je te oriënteren op het nieuwe schooljaar. De eerste afspraken worden al weer gemaakt en ingepland. Dat betekent dus de hoogste tijd voor een nieuwe agenda! De vorige jaren heb ik de agenda van leerkrachtorganizer gebruikt. Ik… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!