www.jufjanneke.nl

Category Archives: Actueel

0
GD Star Rating
loading...

Thuiswerken: Onderwijs op afstand

Janneke 5 januari 2021

Daar gaan we weer. Thuisonderwijs geven aan jonge kinderen! Het is een vak apart. Op deze pagina wil ik zinvolle activiteiten plaatsen om te doen met de kinderen als je met een groepje bent ingelogd. De activiteiten zijn geschikt voor groep 1-2-3 en zullen regelmatig worden aangevuld. Laten we er een goede en zinvolle tijd van… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Rekenplein voor kleuters

Janneke 1 januari 2021

Kennen jullie de map: Rekenplein voor kleuters? Een tijdje terug hebben veel scholen een kennismakingspakket ontvangen waardoor je al wat kennis kon maken met deze map. Ik heb dit pakket op school ook rond laten gaan omdat vooral leerkrachten met weinig ervaring met kleuters zoekende zijn naar een goed aanbod en goede rekenlessen. En juist een… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Bewegend en spelend rekenen

Janneke 29 december 2020

Wie mij al langer volgt, weet dat ik bewegen in combinatie met leren belangrijk vind. Ik geef workshops bewegend leren, doe dit in mijn eigen groep dagelijks en reken ook veel door middel van spel en materialen. Door het alleen maar werken in een werkboek of tablet, zitten kinderen te veel, en dat kan toch niet goed zijn…. Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!