www.jufjanneke.nl

Category Archives: Actueel

0
GD Star Rating
loading...

Kinderboekenweektoppers

Janneke 1 oktober 2019

De kinderenboekenweek begint! Graag wil ik jullie nog wat tips geven om mee te nemen in dit prachtige thema! Ik vind het belangrijk om tijdens de Kinderboekenweek veel te doen met leuke en goede kinderboeken door voorlezen, uitspelen van het verhaal, een verteltafel te maken, versjes onder de aandacht te brengen van de kinderen en… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Boeken in groep 2/3….. je krijgt er geen genoeg van!

Janneke 20 augustus 2019

Boeken in de klas zijn belangrijk! Je kunt er zo veel mee doen. Gelukkig maar want in een kleutergroep moet je per week 300-480 minuten besteden aan taal en leesactiviteiten. In groep 3 besteed je 420 minuten aan de taal/leesmethode en daarnaast nog 60 minuten aan verschillende leesvormen.  Kees Vernooy heeft onderzocht dat drie zaken… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

En wat als we nu weer eens gewoon gingen lesgeven

Janneke 18 augustus 2019

Het is een item dat veel besproken wordt in schoolteams: werkdruk. Dit wordt door schoolleiders en leraren vaak als hoog ervaren. Daarom heb ik het boek: ‘En wat als we nu weer eens gewoon gingen lesgeven‘, gelezen. Het belooft een kwaliteitsaanpak voor scholen te zijn met als uitgangspunt het verlagen van de werkdruk. Als leerkracht en… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!