www.jufjanneke.nl

Category Archives: Lesideeën

0
GD Star Rating
loading...

Rekenactiviteiten in groep 3

Janneke 9 september 2020

Het handelend rekenen is belangrijk! Door ervaring leren de kinderen. Op deze pagina komen verschillende activiteiten die te gebruiken zijn bij rekencircuits of activiteiten naast de methode. Getallenlijn Het leren van de getallenlijn tot over de 100 is een belangrijk doel waar kinderen in groep 3 aan gaan werken. Ik heb kaarten gemaakt van 0-113. Gebruik… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Thuiswerken; 20 buitenactiviteiten

Janneke 29 maart 2020

Het is een bijzondere tijd! Kinderen werken thuis met hun ouders aan allerlei opdrachten, de klassen zijn leeg en de leerkrachten zitten hele dagen achter een computer of laptop om ouders en kinderen te begeleiden, nieuwe opdrachten te bedenken en maken filmpjes zodat de kinderen deze weer kunnen gebruiken bij hun lessen. Elke dag krijgen… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Bewegend leren lezen…….

Janneke 26 oktober 2019

In mijn combinatiegroep 2/3 leren we in groep 3 lezen door veel te bewegen. Daarom heb ik bij elke kern van Veilig Leren Lezen-KIM versie activiteiten gemaakt die je kunt inzetten bij het bewegend leren. Zo kun je kiezen uit de volgende activiteiten: Spring de klas in met de letters die je kent (kern 1… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!