www.jufjanneke.nl

0
GD Star Rating
loading...

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021

Janneke 12 oktober 2021

Sinterklaas en Kersttijd zijn in aantocht! Voor veel ouders de tijd om op zoek te gaan naar speelgoed waar de kinderen graag mee spelen. Er is veel op de markt en het is niet altijd makkelijk om te kiezen. De kinderen van mijn groep hebben de afgelopen periode de gelegenheid gehad om uit de drie… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Herfst in boeken

Janneke 2 oktober 2021

Het is herfst! Het waait, het regent, het wordt kouder, de blaadjes, eikels en kastanjes vliegen om je oren, paddenstoelen schieten de grond uitmaar het leukste: kinderen komen met handenvol herfstvondsten de klas binnen! Hier een aantal nieuwe herfstboeken die ik wil tippen: Het heerlijke herfstboek  In het heerlijke herfstboek vind je veel voorleesverhalen van… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Ik ga naar mijn werk

Janneke 1 oktober 2021

Het thema van de Kinderboekenweek is: Worden wat je wil. Het uitgangspunt is beroepen.  Op het internet verschijnt momenteel een scala aan woordkaarten en materialen op het platte vlak. Ik ga de uitdaging aan om zoveel met spelactiviteiten te doen rondom het thema. Geniet mee van ons thema en kom regelmatig even kijken of er… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!