www.jufjanneke.nl


0
GD Star Rating
loading...

Spring de letters van het alfabet met de alfabetmat

Janneke 3 mei 2023

Bewegen zit in kinderen en aan die bewegingsdrang moet je dan ook regelmatig toegeven. Ik gebruik daarvoor de bewegingsmatten van FOS; Fitter Op School. Al eerder heb ik geschreven over de geheugenmat en de de beweegmat. Deze keer hebben we een nieuwe mat uitgeprobeerd: de alfabetmat samen met mijn groep 2 en 3. De alfabetmat in de groep… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Reken en beweeg met Semsom

Janneke 2 mei 2023

In groep 3 is tijdens het rekenen: het oefenen van het optellen en aftrekken van sommen en het splitsen, een belangrijk onderdeel van de rekenles. Nadat de kinderen begrijpen wat de bedoeling is, begint het proces van het automatiseren: steeds weer opnieuw op allerlei manieren oefenen. Ik gebruik hier verschillende werkvormen voor in de groep. Een… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Omklapper Koningsspelen

Janneke 10 april 2023

Binnenkort is het weer zover; de Koningsspelen! Een dag vol spelletjes en sportieve activiteiten in het oranje! Omdat het vinden van inspiratie niet altijd meevalt, kun je nu de nieuwe OMklapper van Kommee gebruiken! Hierin staan 25 verschillende activiteiten die je binnen maar zeker ook buiten kunt organiseren. Je kunt de activiteiten overigens ook prima… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!