www.jufjanneke.nl

Category Archives: Boeken

0
GD Star Rating
loading...

Een perfecte picknick

Janneke 19 juni 2018

Het wordt al echt zomer! En dat betekent lekker buiten spelen, zonder jas naar buiten en buiten eten en picknicken. We gaan aan de slag met een nieuw thema rondom het boek: een perfecte picknick. Hier alvast een start van het thema. Er komt nog veel meer bij. Ontwerpschema en groepsplan Hier kun je een… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Kip en Leren lezen met Kip en Muis

Janneke 4 maart 2018

De komende weken is het weer zover! We krijgen een kip in de klas te logeren! Deze kip is normaal altijd bij mij thuis. Dagelijks voorziet ze mij van een chocolade-eitje. Heerlijk! Zo tegen Pasen is er vaak een van de kinderen die voorzichtig begint te vragen of de kip dit jaar ook weer een paar weken op school… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Vouwen met het grote vouwboek

Janneke 27 februari 2018

In de klas is vouwen één van mijn favoriete activiteiten met de kinderen. Door het vouwen werk je aan meerdere doelen: een goede fijne motoriek, logisch leren nadenken, opereren met vormen en figuren, leren concentreren en het is goed voor de oog-hand coördinatie. Kinderen leren ondertussen heel wat meetkundige begrippen: recht, schuin, dubbel, lijn, hoek, punt… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!