www.jufjanneke.nl

Category Archives: Boeken

0
GD Star Rating
loading...

Lezen en schrijven doe je samen

Janneke 22 oktober 2017

Lezen en schrijven, mijn kinderen in groep 2/3 hebben het er maar druk mee! Boeken maken, nieuwe woorden ontdekken, briefjes schrijven, boekjes lezen, woorden en korte verhaaltjes lezen. Het lees- en schrijfproces in een groep 2/3 zet mij wel aan het denken. In de andere groep 3 wordt gewerkt met Veilig Leren Lezen en daarom… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Combinatiegroep 2/3. Doen!

Janneke 13 oktober 2017

Een dik jaar geleden was ons leerlingenaantal dusdanig dat een combinatiegroep 2/3 een goede oplossing leek. Vanaf dat moment ben ik mij er in gaan verdiepen want het leek mij een prachtige uitdaging! Ik heb een cursus gevolgd bij Sonedutraining en later bij Wizz Scholing. En vorig jaar maar gewoon begonnen. Na 35 jaar kleuters is… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Spelen met prentenboeken

Janneke 2 juli 2017

In het jaar 2000 kocht ik eens het boek: Spelen met prentenboeken. Een verzameling leuke ideeën die je bij allerlei verschillende prentenboeken kunt gebruiken. Deze tips heb ik regelmatig gebruikt in de klas en nog steeds eigenlijk want de boeken die daar in stonden, zijn er bijna allemaal gelukkig nog steeds, echte klassiekers.  Groot was de… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!