www.jufjanneke.nl


Category Archives: Projecten

0
GD Star Rating
loading...

Er was eens……

Janneke 1 januari 2024

Sprookjes zijn prachtig. Het zijn mooie, oude verhalen. Veel kinderen kennen sprookjes. Het woord sprookje betekent: verhaal of vertelling. Er zijn dierensprookjes en toversprookjes. Veel sprookjes zijn opnieuw herschreven. Eerlijk gezegd vindt ik niet alle uitgaven even goed van kwaliteit. Dat is jammer want daardoor verlies je de aandacht tijdens het vertellen of voorlezen. Niet… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

We gaan boodschappen doen met groep 2 en 3….

Janneke 23 oktober 2022

We zijn altijd op zoek naar een thema waarbij we Sint en Kerst kunnen combineren. Dit jaar doen we dat door het thema de supermarkt te introduceren. We noemen het: we gaan boodschappen doen met Sint en Kerst. Hierbij gaan we in de hal een grote supermarkt maken waar alle groepen hun boodschappen kunnen gaan… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

We duiken de onderwaterwereld in met groep 2 en 3

Janneke 25 september 2022

Wij duiken met groep 2 en 3 in de onderwaterwereld. Wat is daar veel te zien en te ontdekken! We gebruiken het boek: O, o, octopus als leidraad.  Ontwerpschema en groepsplan Hier kun je een ontwerpschema downloaden over: onderwaterwereld. Alle kernactiviteiten staan hier in genoemd met daarbij de activiteiten.  Ontwerpschema en doelenoverzicht groep 1-2-3 Doel… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!