www.jufjanneke.nl

Category Archives: Taal en rekenen

0
GD Star Rating
loading...

Taalmateriaal; lotto wonen

Janneke 31 december 2022

Al eerder schreef ik over taalmateriaal. Taalmateriaal ontwikkelt spelletjes die gericht zijn op de Nederlandse taal. Spelenderwijs leer je verschillende doelen te oefenen. Ik schreef over de spellen: woordensplit en het familiekwartet. Nu is daar een lotto wonen bijgekomen. Lotto wonen Deze lotto bevat vier lottokaarten van de verschillende ruimtes in huis: de woonkamer, badkamer, keuken en… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Taalspellen van Taalmateriaal

Janneke 4 juli 2022

Taal is best ingewikkeld voor kinderen. In groep 1 en 2 is het goed om dagelijks taal aan te bieden maar daar ook spelvormen bij te gebruiken. Zo kunnen kinderen spelenderwijs doelen oefenen. Voor het oefenen van voorzetsels en klankgroepen gebruik ik: Woordensplit en het Familiekwartet van Taalmateriaal. Woordensplit Het spel Woordensplit is een spel om woorden… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Thuis spelend rekenen met Kwizzi

Janneke 27 december 2021

Kwizzi, een vragenspel voor kleuters Kwizzi is een educatief spel waarmee kleuters de einddoelen van rekenen behalen. Het spel bestaat uit 200 uitdagende quizvragen binnen de categorieën meetkunde, meten en getallen en omvat alle onderwerpen die kleuters moeten kunnen, kennen en weten op het gebied van rekenen en getalbegrip. Wat is Kwizzi? Kwizzi is het meest… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!