www.jufjanneke.nl


0
GD Star Rating
loading...

Kerst in de klas

Janneke 10 december 2023

In alle klassen gaat het snel; Sint eruit en de kerstboom er weer in. Ik wil jullie nog een paar tips geven voor de komende weken. Tips om van deze weken nog een bijzondere tijd te maken.

Ik begin met twee mooie kerstboeken:

Het kerstlampje dat niet brandde.
Het is zover, het is kerstmis en met kerst mogen de lampjes branden. Ook de kerstversieringen wiebelen enthousiast in de doos. Mijnheer Dennenboom is er helemaal klaar voor. Eindelijk hangt alles in de boom en is het zover dat de lampjes aan mogen: 3-2-1….ja! Maar….één lampje brandt niet. Wat is er aan de hand? Iedereen in de boom werkt mee en het lukt eindelijk!

Het Kerstwinkeltje van Marianne Busser en Ron Schroder is een prachtig vervolg op de hele winkeltjes serie. Er komt een kerstwinkeltje in de winkelstraat, een winkeltje van hout. Opa Hans mag deze maken. Het wordt prachtig en opa trekt zijn kerstmanpak aan. Je kunt van alles kopen in het winkeltje; spullen om mee te kunnen doen met een kerstspel, kerstboeken, kerstversiering en tot slot brengt opa Hans een heleboel cadeautjes met een echte arrenslee rond!

GD Star Rating
loading...

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!