www.jufjanneke.nl


0
GD Star Rating
loading...

Een nieuwjaar is begonnen

Janneke 31 december 2023

Er is weer een nieuw jaar begonnen! Het voelt voor mij altijd een beetje als beginnen met een schone lei, er kan van alles en zoals altijd heb ik weer veel plannen.
De tweede helft van het jaar 2023 was het rustig op de site. Dat lag aan verschillende dingen: het format van deze site bleek ineens niet meer te werken doordat het verouderd was. Daardoor kon er niets meer geüpdatet en veranderd worden. Gelukkig is het met hulp van buitenaf toch gelukt en heb ik alles weer aan de praat.
Daarna kreeg ik de mededeling dat de hostingkosten meer dan verdubbeld zouden worden en heeft het mij enige tijd gekost om daar een oplossing voor te vinden, want geloof gerust dat het behalve tijd en energie ook heel veel geld kost.
Tot slot heb ik dit jaar een ongelofelijk leuke groep 3 waarvoor ik allerlei plannen had die ik daarna ook weer veranderde omdat het met 34 kinderen toch weer anders loopt dan ik had bedacht. Nu hebben mijn duo collega en ik daar een draai aan weten te geven en genieten de kinderen van het leren lezen en rekenen maar ook van het werken met thema’s. Dat gaat gewoon door en biedt de kinderen veel extra’s.

Daarom een positieve blik op het jaar 2024!
Op de site blijven updates komen voor kleuters en voor groep 3 en ik wil een nieuw thema gaan uitwerken: sprookjes. Dat wordt een thema voor groep 1, 2 en 3.

Voor iedereen die na de kerstvakantie aan de slag gaat met: oud en nieuwjaar, ik heb bij het thema nieuwe materialen toegevoegd om het jaar 2024 te introduceren in de groep.

Het duurt niet meer zo lang voordat we 100 dagen naar school gaan. Doe je mee met dit project? Kijk dan ook op de vele extra tips op:

Voor groep 3 is binnenkort een nieuw item beschikbaar: het letterfeest. Een feest omdat dan alle letters en tweetekenklanken zijn aangeboden. Daarin komt een nieuwe letterbingo en nog andere tips om hier mee aan de slag te gaan. Hou de site vanaf nu dus weer vaker in de gaten!

GD Star Rating
loading...

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!