www.jufjanneke.nl


0
GD Star Rating
loading...

Omklapper Koningsspelen

Janneke 10 april 2023

Binnenkort is het weer zover; de Koningsspelen!
Een dag vol spelletjes en sportieve activiteiten in het oranje!


Omdat het vinden van inspiratie niet altijd meevalt, kun je nu de nieuwe OMklapper van Kommee gebruiken! Hierin staan 25 verschillende activiteiten die je binnen maar zeker ook buiten kunt organiseren.
Je kunt de activiteiten overigens ook prima voor andere feestelijke momenten gebruiken; een meester- en juffenfeest, een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Het leuke is dat de OMklapper voor de hele school geschikt is.
Voor kinderen met verschillende voorkeuren en talenten zit er iets leuks bij. De Koningsspelen zijn er immers voor en van ons allemaal! Samen gaan we lekker buitenspelen en fijne
herinneringen maken.

Jij gaat van Koningsdag (of een ander feest) een geweldig leuke dag maken met het aanbod in deze
OMklapper! Je zult merken dat er voor ieder wat wils in zit. Bij iedere activiteit staat het doel en de doelgroep
vermeld waarvoor deze geschikt is: onderbouw, middenbouw of bovenbouw.

De activiteiten in de OMklapper zijn origineel gevonden en goed toepasbaar. Elke activiteit staat beschreven op de ene kant terwijl het doel en de doelgroep op de andere kant staat. Er staat ook bij vermeld wat je nodig hebt voor het spel. Er zijn knutsel-, creatieve-, sportieve-  en behendigheidsopdrachten in de OMklapper te vinden.

Ik vind het een waardevolle aanvulling en het geeft de Koningsspelen even een nieuwe boost! Wil je de OMklepper bestellen? Klik dan op het logo van Kommee voor de bestelinformatie.

Veel plezier en een sportieve dag toegewenst!

GD Star Rating
loading...

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!