www.jufjanneke.nl


0
GD Star Rating
loading...

Daar komt het nieuwe schooljaar!

Janneke 28 mei 2022

Dit schooljaar is werkelijk omgevlogen! De leerkrachtagenda van vorig schooljaar staat vol afspraken, krabbels en strepen. En omdat het schooljaar al weer bijna op het eind loopt, wordt de schrijfruimte ook steeds minder. Tijd voor een nieuwe dus! 

Al jaren maak ik gebruik van de agenda van .
Natuurlijk kost het wat en kun je het ook doen met een goedkopere agenda of een digitale maar toch geef ik de voorkeur aan deze. Ik vind het overzichtelijk, hij werkt praktisch door de notitiemogelijkheden en de verdeling school/thuis. Bovendien vind ik de uitvoering vrolijk, stevig en leerkrachtproof. Het kan dus een stootje hebben, niet onbelangrijk in een tas vol spullen. 

Wat biedt de agenda?

  • Een fijne, stevige agenda in een handig formaat 
  • Een ringband waardoor de agenda goed open blijft liggen en makkelijk omslaat 
  • Een eigentijds uiterlijk met vrolijke kleuren. Daar kun je als leerkracht mee aankomen!
  • Als je de agenda open legt, zie je de week in een oogopslag en er is ruimte om afspraken voor school als thuis op te schrijven. Hierdoor organiseer je school en thuis in een oogopslag.
  • De maanden staan duidelijk vermeld
  • Er zitten aparte stickervellen bij zodat je de agenda echt van jezelf kunt maken
  • Het weekoverzicht heeft, naast een algemene to-do list, extra notitieruimtes voor vergaderpunten, overdrachtsinfo en items voor de volgende week. Behalve reguliere feestdagen worden ook onderwijs gerelateerde vieringen vermeld. Daarnaast heeft de agenda o.a. een kasboek voor je klassenbudget, een normjaartaak-overzicht, handige pagina’s voor inloggegevens en een registratieformulier voor stagiairs. En uiteraard is er veel ruimte voor aantekeningen.
  • Er wordt een kunststof bladwijzer bij geleverd, een penhouder en 2 insteekmapjes

Ik ben blij met de agenda en ga er komend schooljaar weer gebruik van maken! Jullie ook? 

Nog meer informatie over de agenda:

Leerkracht organizer agenda 2022/2023 Agenda voor leerkrachten basisonderwijs Formaat: A5 160 pagina’s ISBN/EAN:978-90-830511-3-0 Met de Leerkracht organizer agenda organiseer je school en thuis eenvoudig in één oogopslag. Het weekoverzicht heeft, naast een algemene to-do list, extra notitieruimtes voor vergaderpunten en overdrachtsinfo. Behalve reguliere feestdagen worden ook onderwijs gerelateerde vieringen vermeld. Daarnaast heeft de agenda o.a. een kasboek voor je klassenbudget, een normjaartaak-overzicht, handige pagina’s voor inloggegevens en een registratieformulier voor stagiairs. En er is veel ruimte voor aantekeningen. Verder wordt de agenda geleverd met kunststof bladwijzer, penhouder, 2 insteekmapjes en stickerboekje met o.a. tabs en 5 vellen themastickers voor zowel werk als privé. Looptijd: van 27 juni 2022 t/m 23 juli 2023.

Je kunt de agenda hier bestellen:

GD Star Rating
loading...

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!