www.jufjanneke.nl


0
GD Star Rating
loading...

Het gespreksblok

Janneke 26 oktober 2019

Organiseren is een belangrijk onderdeel van je werk als leerkracht! Hoe hou je alles bij op een manier die te overzien is maar waar je belangrijke dingen niet vergeet. Ik blijf dat na al die jaren best een dingetje vinden! Je hebt je klas waar alles georganiseerd moet verlopen maar daarnaast ook gesprekken met ouders, leerkrachten en verschillende instanties.

De laatste tijd gebruik ik voor de gesprekken: Het Gespreksblok van: 

Dit Gespreksblok is een handzame tool om overleg te plannen en te registreren. Met het Gespreksblok heb je de voorbereiding voor elk overleg binnen handbereik. Tijdens het gesprek noteer je snel en overzichtelijk de belangrijkste info en maak je meteen een actiepuntenlijst. Bewaar het verslag in het mapje zelf of scheur de pagina af langs de perforatielijn, waarna je deze dankzij de ringbandperforaties makkelijk in een map naar keuze plaatst.

Formaat 148×210 mm, inhoud 80 pagina’s

Wat staat er op een pagina?

Je kunt noteren met wie je het gesprek hebt, wanneer en met welk doel. Daarna kun je de gesprekspunten opschrijven.

Tijdens het gesprek komen vaak tot do punten naar voren, schrijf deze nu meteen op. Achter deze punten kun je opschrijven door wie actie ondernomen moet worden en wanneer de deadline is. Tot slot kun je de datum van het volgende gesprek noteren.

Ik gebruik het Gespreksblok bij allerlei gesprekken en het staat nu overzichtelijk bij elkaar. Ook kan ik eruit halen wat niet meer van toepassing is. Het is een makkelijke tool om te gebruiken!

Ben je ook enthousiast geworden? Bestel het Gespreksblok:

GD Star Rating
loading...

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!