www.jufjanneke.nl

0
GD Star Rating
loading...

Routineliedjes op CD

Janneke 11 juni 2013

In de rij

 

Als je in een onderbouwgroep staat, heb je vast gemerkt hoe makkelijk het is om bij allerlei routines in de klas een liedje te gebruiken. Het zijn herkenbare momenten waarbij de kinderen snel meezingen en  meteen weten wat de bedoeling is.
Om die reden wil ik de aandacht vestigen op een nieuwe CD: IN DE RIJ. De CD is gemaakt door Liesbeth van den Berg-Hermsen van www.kinderboekenmuziek.nl, naar een idee van Sanne Ramakers.

Op deze CD staan 15 liedjes: welkom, welke dag is het vandaag, een liedjes bij het eten en drinken, een aandachtsmoment, goed gedaan, naar de speelzaal, opruimrock met een echte meesterversie erbij een liedje om in de rij te gaan staan, een verjaardagsliedje, even swingen tussendoor en tot ziens. De liedjes zijn kort en liggen makkelijk in het gehoor. Je zingt ze zo mee! Er zijn liedjes die voorgezongen zijn en je kunt ook de instrumentale versies vinden op de CD. Dat is erg makkelijk in het gebruik.

Zelf sta ik al een tijd voor de groep en zing regelmatig de bekende routineliedjes. Tijdens het beluisteren van deze CD, hoorde ik meteen wat liedjes waarvan ik dacht, die ga ik gebruiken.
Ze zijn leuk en verfrissend! Ben je een beginnende leerkracht of sta je nog niet lang voor een onderbouwgroep, dan is deze CD een aanwinst om te gebruiken in de klas bij allerlei routines!

Je kunt de CD bestellen bij: www.lekkerzingenproducties.nl voor maar € 7,95

GD Star Rating
loading...

Routineliedjes op CD, 3.2 out of 5 based on 14 ratings

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!