www.jufjanneke.nl

0
GD Star Rating
loading...

Jaaaa…..de nieuwe leerkrachtagenda!

Janneke 22 juni 2021

Dit schooljaar is werkelijk omgevlogen! De leerkrachtagenda van vorig schooljaar staat vol afspraken, krabbels en strepen. En omdat het schooljaar al weer bijna op het eind loopt, wordt de schrijfruimte ook steeds minder. Tijd voor een nieuwe dus! En dat niet alleen…..ik ga komend jaar ook de schooldagplanner gebruiken! Lees dit bericht voor de informatie.

Al jaren maak ik gebruik van de agenda van .

Wat biedt de agenda?

  • Een fijne, stevige agenda in een handig formaat 
  • Een ringband waardoor de agenda goed open blijft liggen en makkelijk omslaat 
  • Een eigentijds uiterlijk met vrolijke stippen. Daar kun je als leerkracht mee aankomen!
  • Als je de agenda open legt, zie je de week in een oogopslag en er is ruimte om afspraken voor school als thuis op te schrijven. Hierdoor organiseer je school en thuis in een oogopslag.
  • De maanden staan duidelijk vermeld
  • Er zitten aparte stickervellen bij zodat je de agenda echt van jezelf kunt maken
  • Het weekoverzicht heeft, naast een algemene to-do list, extra notitieruimtes voor vergaderpunten, overdrachtsinfo en items voor de volgende week. Behalve reguliere feestdagen worden ook onderwijs gerelateerde vieringen vermeld. Daarnaast heeft de agenda o.a. een kasboek voor je klassenbudget, een normjaartaak-overzicht, handige pagina’s voor inloggegevens en een registratieformulier voor stagiairs. En uiteraard is er veel ruimte voor aantekeningen.
  • Er wordt een kunststof bladwijzer bij geleverd, een penhouder en 2 insteekmapjes

Ik ben blij met de agenda en ga er komend schooljaar weer gebruik van maken! Jullie ook? Klik op de afbeelding van de agenda voor nog meer informatie en om de agenda in te kunnen zien.

De schooldagplanner

Leerkracht organizer heeft nog veel meer handige items! Zo is er de schooldagplanner. Met dezelfde vrolijke stippen als de agenda. De schooldagplanner geeft grip op je werkdag in één oogopslag staat er op de voorkant. Wat heeft de schooldagplanner te bieden?

Je kent het wel…..de 101 briefjes die overal liggen en in je agenda en op de computer geplakt zitten! Dat is verleden tijd met de schooldagplanner. Op elke pagina is er ruimte voor: aantekeningen voor de les, of na de les, wat je moet kopiëren, printen, downloaden, wat nog na te kijken of registreren, aantekeningen voor een overleg of voor ouders/leerlingen, wie moet je bellen/mailen en wat wil je niet vergeten. En dat alles in een overzichtelijk ringblok die je neer kunt leggen. De kaft is van kunststof zodat de planner niet beschadigd.

Echt super handig voor die duizendpoten die we zijn! Dit gaat mijn schooljaar zeker helpen om het overzicht te houden!

GD Star Rating
loading...

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!