www.jufjanneke.nl

0
GD Star Rating
loading...

Hond op reis

Janneke 19 augustus 2019

Ga je vast starten met de voorbereidingen voor de Kinderboekenweek? Ik wil jullie attent maken op het educatieve project: Hond op reis van de Onderwijsstudio. Er is een prentenboek met lesmateriaal, een digitaal prentenboek, miniboekjes en een handpop beschikbaar.

Het boek gaat over Sem de hond. Sem heeft een heerlijk lui leven maar eigenlijk zou hij wel eens op reis willen gaan. Op de fiets, de motor, de auto, de bus, de trein, de tram, met de metro, de helikopter, het vliegtuig of zelfs in de raket! Daarmee kun je naar de maan om een vlag neer te zetten! Maar komt Sem er eigenlijk wel?

Een leuk en grappig boekje dat geschikt is voor kleuters. Groep 3 kinderen kunnen het boekje al snel zelf lezen. Leuk om met de handpop voor te lezen of de kinderen om de beurt met de handpop te laten nadoen wat er gebeurt in het verhaal.

[bol_product_links block_id=”bol_5d5a8adb4d981_selected-products” products=”9200000118461317″ name=”Hond op reis” sub_id=”Boek” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Er is een lespakket beschikbaar met tips over kringgesprekken, bewegingslessen, begrippen, verkeersborden, vormen, taalspelletjes, werkbladen die ook geschikt zijn voor groep 3, kralenplankvoorbeelden, knutseltips en opzegversjes. Je kunt dus meteen aan de slag met dit pakket.

 

Het is fijn dat je naar eigen behoefte je eigen pakket kan samenstellen. Klik op onderstaande link voor het pakket.

 

Tijdens de Kinderboekenweek gaan wij op school aan de slag met het boek: Andre het Astronautje van Andre Kuipers en daar past dit boek prima bij! Kijk voor meer info op: Thema de ruimte in.

 

GD Star Rating
loading...

Hond op reis, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!