www.jufjanneke.nl

0
GD Star Rating
loading...

De schooldagplanner

Janneke 29 januari 2017

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik ben echt een leerkracht van briefjes……. Overal in de tas, op mijn bureau thuis en op school kun je briefjes vinden met aantekeningen: wat moet ik nog opzoeken, wat onthouden, wat nog pakken, wie nog checken, zo wat losse aantekeningen. Vaak ook zijn deze briefjes kwijt! Dan ben je helemaal klaar…….


Op de NOT kwam ik bij de stand van leerkracht organizer langs. Daar werd ik verrast met de schooldagplanner! En daar word ik nou blij van!
De schooldagplanner kun je rechtop zetten zodat het vanaf je bureau makkelijk te lezen is.
Zet je aantekeningen van voor de les, de ochtend en de middag op de ene kant en de aantekeningen voor na de les en allerlei losse punten als: registreren, bellen/mailen, kopiëren/printen, nakijken, overleg en ouders aan de andere kant! Zo heb je alles bij de hand en is het overzichtelijk voor jezelf. De omslag is gemaakt van stevig karton zodat deze goed rechtop blijft staan. Er zit een mooie ringband in. Echt een leuk cadeautje voor een leerkracht!
Ik denk dat het beter werkt dan alle losse briefjes. Daarom heb ik mijn aantekeningen nu op de schooldagplanner gezet en deze zit in de tas voor morgen! 

Wil je de schooldagplanner ook? Bestel deze door te klikken op onderstaand logo!

GD Star Rating
loading...

De schooldagplanner, 2.8 out of 5 based on 9 ratings

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!