www.jufjanneke.nl

Category Archives: Actueel

0
GD Star Rating
loading...

Een nieuwe agenda….

Janneke 30 april 2017

Het schooljaar vordert al aardig. Misschien is de formatie voor het komende jaar al rond en ga je beginnen met je te oriënteren op het nieuwe schooljaar. De eerste afspraken worden al weer gemaakt en ingepland. Dat betekent dus de hoogste tijd voor een nieuwe agenda! De vorige jaren heb ik de agenda van leerkrachtorganizer gebruikt. Ik… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

Leesmeters maken

Janneke 3 maart 2017

In mijn klas besteed ik veel aandacht aan lezen. Dit geldt net zo goed voor groep 2 als groep 3.  Dit is ook een van de kerndoelen in het basisonderwijs: Basisscholen stellen zich tot doel leerlingen te helpen een goede leesgewoonte en een goede leesvaardigheid te ontwikkelen. Kerndoel 9 van het basisonderwijs stelt dat leerlingen “plezier moeten… Lees meer »

0
GD Star Rating
loading...

De schooldagplanner

Janneke 29 januari 2017

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik ben echt een leerkracht van briefjes……. Overal in de tas, op mijn bureau thuis en op school kun je briefjes vinden met aantekeningen: wat moet ik nog opzoeken, wat onthouden, wat nog pakken, wie nog checken, zo wat losse aantekeningen. Vaak ook zijn deze briefjes kwijt!… Lees meer »

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!